B&B Casa Rural a-ti
The perfect bed & breakfast to discover this authentic and historic part of Castilla y León in Northern Spain!

Gastenboek

12.04.2018                                                            Lindsey, Patrick & kids

Voor de 3e maal super genoten van ons verblijf! Hebben alweer veel nieuwe mooie locaties bezocht. Met als topper Valporquero. Tot de volgende keer!

12.04.2018                                                            Cindy, Patrick & kids

Zoals beloofd zijn we nu met ons gezin naar hier gekomen. Na het bezoek met de vriendinnen was dit een must om hen jullie gezellige B&B te laten kennen. De uitstappen die we hebben gedaan waren 1 voor 1 geslaagd. Las Medulas en de grotten van Valporquero waren top! Zeker een aanrader voor alle leeftijden.
Bedankt voor de gezelligheid en het lekkere eten. Tot de volgende keer!

23.03.2018                                                            Corrie & Jan

Onze dank voor de geweldige dagen die u ons geboden hebt. De accommodatie is super, aan alles is gedacht. In 1 woord, geweldig! 
De zorg door Lindsy en Jeffry is ontwapenend . Het zijn hele lieve mensen die je direct het gevoel geven dat je thuis komt. Complimenten.
En daar is dan ook de kok Jeffry die hele fijne diners creëert. We hebben dan ook intens genoten. Nogmaals onze dank hiervoor.

01.10.2017                                                             Ken & friends

Bedankt voor deze super 4 dagen! Wij komen zeker nog eens terug om te relaxen. Heel veel succes nog.

26.09.2017                                                             Lindsey & friends

Cindy: 5 losgelaten 40-ers en één benjamis kwamen jullie stulp onveilig maken. Jullie krijgen van mij het maximum aantal bedjes voor accommodatie, ontbijt, diner, gastvrijheidm... kortom schitterend! Jeffry, wat ben ik blij dat ik met je zus mee mocht komen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de goede zorgen.

Ita: Dank voor de hartelijke ontvangst en het lekkere eten. En, what happens in Valderrey...:-)

Peggy: Mercikes voor het geweldige verblijf hier. Gastvrijheid, ontvangst en het heerlijke eten...het was hier echt toppie!!! ik wens jullie nog heel veel succes hier.

Els: 5 Fantastische dagen om nooit te vergeten. Met pijn in het hart maar wel helemaal ZEN vertrekken we terug naar huis. Voor mij is dit zeker geen vaarwel maar een "wij komen snel weer"!

Ann & Lindsey: Een verblijf om nooit te vergeten met mega lekker eten! Jullie gaven ons hierdoor het gevoel dat wij prinsessen waren...what a feeling!

25.09.2017                                                             Magda, Lucien, Martine & Marc

Een echte aanrader! Alles was meer dan in orde!

17.09.2017                                                             Annick & Bruno

We hebben weer echt genoten van het aangename verblijf en het lekkere eten. a-ti is een aanrader voor iedereen die Noord Spanje wil ontdekken. Wij komen in ieder geval terug!

15.09.2017                                                             Ils & Rudy

Een aanrader voor iedereen! Getuige een week die voorbij gevlogen is! Ontvangst, eten, hygiëne, gastvrijheid en liggen: 5+ bedjes. Zeker en vast tot een volgende week.

13.09.2017                                                             Nancy & Katty

Vakantie met Belgen bij Belgen...thuiskomen is dat. Knap ingerichte kamers, lekker eten in een aangename sfeer met zeer sympathieke uitbaters. Casa rural a-ti zullen we niet snel vergeten. Hopelijk tot een volgende keer!

09.09.2017                                                             Jan & Nora

We hebben weer 100% genoten. Een echte chill week met de genoegtes des levens. Lekker (uitstekend!) eten, rust, wandelen, eem plonske in het zwembad, zonnen... Wat kan je meer wensen op vakantie! Dit jaar nog een extraatje...chupito de dolle kater die ons geregeld trakteerde op gekke sprongen en deugnieterij! Kortom, het afscheid woog weer zwaar. We wensen jullie alle geluk en succes!

09.09.2017                                                             Els & Jan

Wauw... hoe goed kan het leven zijn! We hebben geweldig genoten van ons verblijf. Jullie hebben ons dan ook fantastisch verwend. Hartelijk dank voor alles en ook wij zullen aanbevelen.

08.09.2017                                                             Jorn & Lisette

Bedankt voor de gezellige en heerlijke dagen. We hebben het hier naar ons zin gehad. Lekker gegeten (onze complimenten!), gezellig gekletst en genoten van de rust. Mochten mensen deze kant op komen, dan zullen wij jullie zeker aanraden. Hopelijk tot ziens!

07.09.2017                                                             Marja & Daan

Het verblijf was onvergetelijk voor ons. Jullie gastvrijheid, heerlijke eten en de mooie kamer waren boven verwachting. Het 's avonds samen zijn met de andere gasten vonden wij geweldig. Wij zullen jullie prachtige stek binnen onze vrienden en familie warm aanbevelen. Wij wensen jullie veel succes en geluk!

30.08.2017                                                             Peter & Anita

Hartelijk dank voor de goede zorgen en het heerlijke eten. We hebben genoten en ook de routes die jullie ons gegeven hebben om met de motor te rijden waten fantastisch! Als we weer een keer deze kant van Spanje uitgaan, komen we zeker opnieuw bij jullie overnachten. Tot ziens dus!

27.08.2017                                                             Pascal, Tamara & Pascale

Fijn dat we bij jullie mochten verblijven. Bedankt Lindsy voor de uitleg elke ochtend en bedankt Jeffry voor je culinaire kunsten. Heel veel liefs en succes.
De mannen van 't zeetje ;-)

27.08.2017                                                             Paul & Ria

Wat een B&B! De ontvangst was top waardoor we ons dadelijk thuis voelden. Mooie kamer, lekker eten...alles gewoonweg super. We hebben door jullie en de andere gasten echt een heerlijke week vakantie gehad. Bedankt voor alles!

24.08.2017                                                             Willy & Christa

Het was voor ons een blij weerzien met a-ti. We hebben met genoegen vastgesteld dat jullie waardige opvolgers zijn van Arie & Willy. We hebben het heel goed gehad: lekker gegeten en gedronken en leuke uitstappen gedaan. Bedankt voor alle goede zorgen en tot weerziens!

20.08.2017                                                             Kriske, Cavanneke, Oli & Juleke

Doeme hé! Het is weeral voorbij...
Gelukkig komt er niet aan alle mooie liedjes een einde...
Want wij komen toch terug...:-) :-)

18.08.2017                                                             Ebe, Rein & Elan

Het was weeral super fijn! Bedankt voor de goede en lieve zorgen. Ook Elan had een topvakantie met een overdosis aandacht. Dikke kus en lieve knuffels!

18.08.2017                                                              Ben, Anja, Mauro & Milan

Wat een prachtige B&B hebben jullie hier. Alles was echt top! Het enthousiasme en plezier droop er af. Het deed enorm deugd jullie nog eens terug te zien. Bedankt voor het lekkere eten en de leuke sfeer. We gaan jullie missen! Hasta la proxima! Hasta muy pronto! We love you plenty!

13.08.2017                                                              Dirk, Ann, Cara, Bauke & Zita

Op de vraag waarom we nu reeds voor de 3e maal terugkomen kunnen we maar 1 antwoord verzinnen: alles is gewoon SUPER! Van "een reisje naar Spanje maken" spreken we al niet meer..."we gaan naar onze familie in het buitenland" klinkt ons beter in de oren. Van "we gaan eens lekker eten" spreken we ook al niet meer..."we gaan genieten van een onevenaarbaar gastronomisch weekje" klinkt ons beter in de oren. Van "we gaan nog een weekje rusten" spreken we ook al niet meer..."we laten ons nog eens een weekje in de watten leggen" klinkt ons beter in de oren. Telkens zien we een beetje op tegen de verre reis maar jullie maken hier alles zo aangenaam en reisbaar dat we al uitkijken naar onze volgende a-ti trip.
Bedankt dat we konden en kunnen deel uit maken van deze verwezelijking. Jullie verdienen dit! Een dikke merci voor alles en doe zo voort. 

11.08.2017                                                              Rudi, Els, Hanna, Tilde & Senne

Ons verblijf bij jullie was geweldig! Het ontvangst was zo gastvrij en tot in de puntjes verzorgd. We hebben genoten van de rust, het lekkere eten, de mooie omgeving, de gouden tips voor de bezoeken in de omgeving, jullie geweldige gastvrijheid, de glimlach bij elke vraag en de lieve hond! Jullie verstaan ook de kunst om mensen op hun gemak te stellen en mensen bij elkaar te brengen. Het uitwisselingsmoment bij het avondaperitief was een uitnodiging voor alle reizigers om ervaringen en leuke momenten te delen. We hadden met plezier nog langer (voor altijd ;-) ) gebleven in deze oase van rust om te genieten.
Een echte aanrader!

10.08.2017                                                              Arno, Nathalie & Vincent

Wat een rust hier in jullie kleine paradijsje in Valderrey. Service met een hoofdletter, maar ook uitrusten, gastvrijheid en culinaire verwennerij! Heel erg bedankt voor deze 3 heerlijke dagen bij a-ti!

07.08.2017                                                              Bert & Annemarie

Vanaf het moment dat we aankwamen, voelden we ons heel erg welkom. Het was hier heerlijk in alle opzichten: het verblijf, het eten, de omgeving maar bovenal jullie als gastheer en gastvrouw. Een plek om terug te komen en aan te bevelen.

06.08.2017                                                              Bram, Maja, Arlo & Nona

Toen we de grootse Plaza España opreden, hadden we al een eerste indruk van de streek en ze smaakte naar meer.
Achter de poort werden we meteen gastvrij en persoonlijk ontvangen. De persoonlijke "touch", het heerlijke eten, de lekkere wijn, de leuke tips...het is prettig een vakantie door te brengen bij zulke lieve en gepassioneerde mensen als jullie. Blij dat we mochten meedoen in dit mooie verhaal!

04.08.2017                                                              Tom & Nele

Van bij de eerste begroeting, het eerste glas, het eerste hapje, de eerste blik op de patio of in de kamer...wat je ziet, voelt en ervaart is passie! De passie om mensen warm te ontvangen in jullie fantastische B&B, passie voor lekkere wijn en heerlijk eten, passie om iedereen te laten kennis maken met de geweldige regio.
Het was voor ons een week lang super genieten. We bezochten al heel wat B&B's, maar jullie pronken na deze week met stip op 1!
Nog veel succes en graag tot ziens.

03.08.2017                                                              Jo & Anja

Als eerste B&B ervating kan dit wel tellen...gewoon TOP! SUPER ! MEGA!
Bedankt voor de warmte, gezelligheid en het lekkere eten.
Lindsy, Jeffry, Jordy en Britney, jullie zijn schatten en doen het geweldig!

02.08.2017                                                              Adriaan & Gerrianne

Hartelijk dank voor de geweldige dagen met veel rust, gezelligheid en heerlijke maaltijden. Geweldige gastvrijheid!

02.08.2017                                                              Johan & Carina

Zodra de poort open ging voelden we ons meer dan welkom. Bedankt voor jullie warme belangstelling en ook om mensen samen te brengen. We hebben enorm genoten van het lekkere eten, het goede gezelschap, de vriendschap en de mooie omgeving. We hebben hier nog veel te ontdekken dus hou voor ons in de toekomst een kamertje vrij.

31.07.2017                                                              Maarten & Elza

Lieve Jeffry en Lindsy, we hebben een heerlijke tijd bij jullie gehad en genoten van jullie gastvrijheid. Veel succes voor nu en in de toekomst!

30.07.2017                                                              Jan, Nathalie & Amaury

Wij willen jullie van harte bedanken voor de hartelijke ontvangst, het heerlijke eten en de talrijke tips om deze streek te verkennen. Jordy, je was de perfecte "entertainer" voor ons zoontje en ook je autodoos was een groot succes. Wij wensen jullie het allerbeste. Doe zo voort!

29.07.2017                                                              David, Stacey, Kobe & Kato

Heel erg bedankt voor de leuke tijd hier. We hebben ervan genoten. Jullie doen het super! 

29.07.2017                                                              Eddy, Ann & Matts

Ach wat waren we blij jullie terug te zien schatten...
T'is helaas voorbij gevlogen...
In ieder geval komen we nog eens terug om van het lekkere ten en drinken in de mooie en zonnige omgeving te genieten.

28.07.2017                                                              Frank & Monique

Gastvrij ontvangen, lekker eten, mooi weer en mooie omgeving. Hartelijke groeten!

25.07.2017                                                              Rita & Miguel

Wat hebben we genoten van ons verblijf. Lindsy, de ideale gastvrouw en Jeffry sterrenchef in spe! Wij komen graag terug.

24.07.2017                                                              Albert, Laurence, Aymeric & Jerome

Heel erg bedankt voor de super warme en gastvrije ontvangst. We zullen deze B&B niet snel vergeten. Komen zeker nog terug!

24.07.2017                                                              Gerry & Nancy

Het heeft een tijdje geduurd voordat we konden komen maar het was het wachten meer dan waard. Alles was hier "a tope": Palacio de Canedo, Teleno, Camino, Astorga, Leon, het verrukkelijke eten, de overheerlijke wijntjes,...De to-do lijst voor de volgende keer is reeds gemaakt! De kookkusten van "Jeffry Magdalena" en de immer vriendelijke, spontane en joviale Lindsy maken samen met de bezienswaardigheden in de omgeving van a-ti een ware succesformule. HOUDEN ZO! ZEER GOED BEZIG!

18.07.2017                                                              Tonny, Jorik & Anne

Van harte bedankt voor een heerlijk verzorgd verblijf. Rust en gezelligheid in perfecte balans. En ook nog eens heel erg lekker eten! Nogmaals bedankt en veel succes met jullie B&B verder.

17.07.2017                                                              Lout & Jessica

Heel erg bedankt voor de fijne en gezellige dagen, we hebben het heerlijk gehad! En natuurlijk super lekker gegeten. Geniet van het weerzien met jullie kinderen en niet te vergeten van Xanto en Chupito.

16.07.2017                                                              Pieter & Martha

Dat was het dan. We hebben ervan genoten met al onze zintuigen. Onze complimenten aan jullie Jeffry en Lindsy. Uiteraard voor de gastvrijheid en de culinaire verwennerij. Maar ook voor jullie kwaliteiten, met name het goed inschatten van "afstand en nabijheid" en het verbinden van de gasten. Van harte!

15.07.2017                                                              Ben, Danielle, Thomas & Elise

Het was een fijne week, fantastisch lekker gegeten en gedronken. Bedankt voor alle tips over de uitstapjes. Xanto en Chupito zullen door Thomas en Elise zeker gemist worden! We komen zeker terug voor en na de geplande Camino. Een aanrader!

15.07.2017                                                              Danny, Line & Manon

Ssssst...Stil! Niet verder vertellen! Wij willen dit hemels plekje bewaren voor onszelf. Anders staan we straks in een file van liefhebbers om hier het volgende verblijf te boeken. Alles is hier aanwezig. Dank u lieve Jeffry en Lindsy voor dit genot!

10.07.2017                                                              Peggy, Koen & Stef

Dit stekkie komt aardig in de buurt van "hemel op aarde". Wij hopen dat jullie dit verder mogen uitbaten tot de tanden uit de mond vallen en de voeten versleten zijn, want zoveel passie, drive en zorgzaamheid kom je zelden tegen. Dikke proficiat!

08.07.2017                                                              Joris & Rolf

Genieten met een hoofdletter "G", dat is zoals wij de laatste dagen alles hebben ervaren. Vanuit de dagelijkse hectiek terug kunnen gaan naar een heerlijke vakantie modus dankzij jullie. Met liefde en passie runnen jullie a-ti en wij zijn ervan overtuigd dat het nog vele jaren zo zal zijn...wij komen in elk geval graag terug naar jullie.

07.07.2017                                                              Aaron & Nele

In 1 woord GEWELDIG! Bedankt voor de leuke ontvangst en goede zorgen die jullie ons gaven. Bedankt Xanto en Chupito om een goed speelkameraadje te zijn voor onze hond Dinka. Jeffry, jouw passie die je in het eten en de wijnen steekt is super om te ontdekken. Het eten was dan ook kei lekker. Je hebt ons geïnspireerd om terug meer te beginnen koken. Lindsy, bedankt om steeds met een glimlach het eten aan tafel te brengen en onze kamer steeds netjes te maken. Wij maken zeker reclame voor jullie B&B! Geweldig ontvangst samen met een mooie omgeving maakt dat we zeker terug komen!

05.07.2017                                                              Guy & Maggy

Een droom die uitkomt!
Leven zoals God in "Spanje".
Bedankt voor al het goede.

24.06.2017                                                              Luc & Monique

We hebben een week lang van jullie fantastische gastvrijheid mogen genieten. Jullie geven een thuisgevoel aan jullie gasten en verwennen hen met lekker eten (fantastische kok Jeffry!) en alle tips voor uitstapjes in deze mooie streek (lekker genieten zonder het massatoerisme maar wel alles wat je wil zien). Jullie B&B is jullie droom en wij wensen dat het elk jaar meer en meer mag groeien want met deze gastvrijheid verdienen jullie dit echt. Het was fantastisch ook jullie gezelschap te hebben tijdens de avond. Deze B&B is dan ook een aanrader voor ieder. We zeggen het voort!

19.06.2017                                                              Tony & Lieve

This is not a bed and breakfast...this is a home! With some very classy cooking! Doe zo verder en veel chance nog !

18.06.2017                                                              Erwin & Diane

Een drroom die wat ons betreft verder mag groeien! Proficiat met jullie ontvangst, lekker eten en aangenaam gezelschap.

17.06.2017                                                              Johnny, Michelle, Frank & Jeannine

Prachtig weer gehad, mooie streek, goed gegeten, super door jullie in de watten gelegd gedurende een ganse week. Meer moet dat niet zijn.
We hebben genoten van alles en vooral van jullie gastvrijheid. Veel succes nog met a-ti!

15.06.2017                                                              Emiel & Jetje

In dit godvergeten dorpje Valderrey hebben Jeffry en Lindsy een oase van rust en genot uitgebouwd. Het was er heerlijk vertoeven en de kookkunsten van Jeffry verdient een ster waardering. Lindsy was altijd bereid om ons met goede reisplannen bij te staan. Hun kennis over de plaatselijke wijnen en Gin Tonic heeft ons verbaasd.

12.06.2017                                                              Nico & Imke

Heel erg bedankt voor de warme ontvangst. Niets is jullie te veel! Het ontbijt is heerlijk en we voelen ons hier heel erg op ons gemak. Wij raden jullie prachtige B&B zeker ook aan, aan onze vrienden! Muchos gracias.

07.06.2017                                                              Katja, Joris, Paul, Nancy & Marijke

Dit leuke gastenboek staat al vol met zeer leuke en welgemeende lofbetuigingen. Wij kunnen ons hier alleen maar bij aansluiten. Het plaatje klopt! We voelen ons hier thuis dankzij jullie topinzet. Xanto en Jordy niet te vergeten natuurlijk. Dikke merci!

03.06.2017                                                              Eric & Betty

Dankzij de goede zorgen van Jeffry en Lindsy hebben wij hier een fantastische week doorgebracht met alles erop en eraan. Jullie zijn heel lieve mensen en hebben veel aandacht voor de gasten. En jullie zoon is ook een heel toffe gast! Hartelijk bedankt voor alles en doe zo voort want jullie zijn heel goed bezig! Als we kunnen, komen we zeker terug. Nogmaals een pluim voor de fantastische kok!

02.06.2017                                                              Han & Annick

Dank jullie wel dat we deel mochten uitmaken van jullie paradijs op aarde! Het was een fantastische week op een super locatie en we hebben fantastisch gegeten.

31.05.2017                                                              Roel & Selinde

Een Spaanse oase met Vlaamse gastvrijheid en gezelligheid blijkt een ideale combinatie voor een heerlijke paar dagen! Bedankt voor dit prachtige plekje, het heerlijke eten en de gezelligheid.

24.05.2017                                                              Peter & Tinne

Wat een prachtige B&B hebben jullie.
Wat een fantastische keuken hebben jullie.
Wat een gastvrije mensen zijn jullie.
Wat een mooie kamers hebben jullie.
Wat een fantastische sfeer brengen jullie.
Kortom, we zijn helemaal tot rust gekomen. Dank jullie wel!

24.05.2017                                                              Piet & Louise

Wat een fijne tijd hebben we gehad in dit verrassend stukje Spanje bij één van de beste B&B's in Spanje. Heerlijk ontbeten, heerlijk gegeten, heerlijk geslapen... kortom: een plek om naar terug te komen! Bedankt voor alles.

12.05.2017                                                              Wiert & Nicoline

Wijnweek...geweldig gezellig! Lekkere wijntjes geproefd.
Bedankt voor de gezelligheid!

12.05.2017                                                              Thalia, Philip, Marie & Kim

De wijnweek was super! Wat zitten jullie hier goed en wat doen jullie dit geweldig. Het perfecte team! Bedankt voor de gezelligheid en het super lekkere eten. De speculoos tiramisu was echt een topper. Jullie zijn fantastische mensen. Thanks voor alles.

08.05.2017                                                               Rudy, Sofie & Lou

Voor de tweede maal op rij hebben wij weer een topverblijf gehad. Een hele week lekker eten, goed gedronken en fantastisch geslapen. Meer konden we niet vragen om onze huwelijksreis tot een succes te maken. Hartelijk bedankt voor alle moeite en tot de volgende keer want wij komen zeker nog terug.

08.05.2017                                                               Rudy, Sofie & Lou

Voor de tweede maal op rij hebben wij weer een topverblijf gehad. Een hele week lekker eten, goed gedronken en fantastisch geslapen. Meer konden we niet vragen om onze huwelijksreis tot een succes te maken. Hartelijk bedankt voor alle moeite en tot de volgende keer want wij komen zeker nog terug.

28.04.2017                                                              Kenneth & Karin

Afgelopen zomer voor het eerst bij a-ti geweest en we wisten toen al dat we terug zouden komen, maar dat het zo snel zou zijn! De mail over de wijnweek heeft ons hier deze keer gebracht, zo maar in april. Wat hebben we genoten van alles! 4 Bodega's bezocht, zeer afwisselend, een super gastvrijheid van Jeffry & Lindsy en niet te vergeten onze Jordy. Jordy, blijven oefenen met gitaar spelen, je hebt aanleg!
Jeffry, bedankt voor alle heerlijke maaltijden en lekkere drankjes. Lindsy, bedankt voor alle gastvrijheid en tips die je hebt gegeven. We hebben de afgelopen week als heel bijzonder ervaren en elkaar beter leren kennen. Wat hebben we gelachen...heerlijk! Het was voor ons meer dan een vakantie Dank jullie wel!

16.04.2017                                                             Wim, Peggy, Cedric, Anouk & Margootje*

Wat enkele weken geleden begon met een tip "Ik weet een heel goed adresje", heeft geresulteerd in een heerlijke en ontspannen vijfdaagse in dit prachtig stukje Spanje. Het was hartverwarmend zo ontvangen te worden door 2 mensen waar de passie voor deze B&B en de gastvrijheid zo van afstraalt! Vele mensen hebben een droom, maar er zijn er maar weinigen die hen durven waar te maken. De manier waarop jullie dit doen, met oog voor alle detail en de warmte waarmee jullie jullie gasten het naar hun zin maken, verdient alle lof en respect! Wij hopen dat jullie hier nog een hele mooie toekomst tegemoet gaan!

CEDRIC: Ik heb hier zalig geslapen en gigantisch lekker gegeten. Ik verschoot van de vele gastvrijheid, rust en stilte dus nu kunnen wij ook afkomen met de tip "ik weet een heel goed adresje!"

03.03.2017                                                             Edwin, Peggy, Laura & Caroline

Bedankt voor de super leuke week die we hier hebben mogen doorbrengen. We vonden het super gezellig, zeker een plaats om tot rust te komen en te genieten van de natuur.
Het aangename gezelschap, lekkere eten en de ongedwongen sfeer hebben ervoor gezorgd dat we snel zullen terug komen.
Alles was super!

14.11.2016                                                             Hans & Julia

Hartelijk dank voor de fantastische dagen bij jullie. Als waardering krijgen jullie minimaal 4 sterren! Wij komen dus ongetwijfeld terug.
Jullie succes dwing je zelf af door kwaliteit, vriendelijkheid, humor, prima wijn, supper lekker eten en bovenal twee bijzonder lieve mensen. Chapeau!

21.10.2016                                                             Henry & Lydia

Bedankt voor de hartelijke ontvangst. Bed & Breakfast a-ti is een prachtige locatie, met mooie kamers en vooral rustig gelegen in een pittoresk dorpje. Je kunt hier mooie wandelingen maken en het stadje Astorga is zeker de moeite om te bezoeken. Het eten is hier heel lekker en de culinaire ideeën van Jeffry zijn geweldig. Het is hier top!

06.10.2016                                                             Eddy & Nancy

Zoals verwacht was alles top...de kamers, het lekker eten, de wijnen en natuurlijk een super ontvangst van de gastvrouw en gastheer. We voelden ons hier ontzettend welkom. Ons mag je hier zeker terug verwachten.
We wensen jullie nog heel veel succes in de toekomst. We maken alleszins reclame voor jullie. We hebben er ontzettend van genoten...knap, super, toppie!

03.10.2016                                                             De Barbies

Ik heb genoten van deze dagen. Super ontvangst, fantastische gids Lindsy, 7-sterren restaurant Jeffry. Hard gelachen! En een Spaans kaartspel geleerd. Dit wil ik elke maand wel doen - Ilse M

Weer zaaaaaaalig genoten van ons verblijf hier - Miche

GEWELDIG - FANTASTISCH - BEDANKT ! - Ann C

Dankjulliewel - veel liefs en hopelijk tot gauw - Ann M

Zalig genoten en lachspieren goed getraind - Ilse C

Zalig weekend, goed gelachen, lekker en veel gegeten en gedronken in top gezelschap - Sabine

Het was opnieuw een fantastisch verblijf. Dikke kus en tot gauw - Ines

Prachtig verblijf, mooie omgeving, super lekker eten en drinken. Het was TOP! - Anja

Een top weekend. Alles erop en eraan. Super! - Katja

17.09.2016                                                             Raf & Jenny

Geweldige ontvangst, geweldige accommodatie, geweldige muziek!
Supper lekker gegeten en heel mooie daguitstappen gehad danzij jullie tips. Jullie zijn dus GEWELDIG goed bezig! Bedankt voor alles.

14.09.2016                                                             Dirk & Karin

Wij zijn hier terecht gekomen in een klein paradijs in een prachtige omgeving. Mooie natuur afgewisseld met authentieke dorpjes en steden. Kamers zijn schitterend, de ontvangst warm en gemeend en de kookkunsten van Jeffry verdient een ster. We zijn hier echt tot rust gekomen en voelen ons hier erg welkom. We wensen jullie nog veel succes met jullie project en verdere integratie in de gemeenschap. Een adres om niet te vergeten, waar we zeker reclame zullen voor maken. We komen hier zeker nog terug. Bedankt voor alles!

14.09.2016                                                             Jan & Karen

Jullie zijn een geweldig project gestart. Dit vergt moed om je leven zo plots een andere wending te geven. Veel respect!
Volgens mij hebben jullie de juiste keuze gemaakt, want jullie bezitten de juiste instelling. Zeer vriendelijke ontvangst, enorm mooie en volledig uitgeruste B
&B en het eten met passende wijnen gewoon subliem. Over gans de lijn 5 bedjes! :-)
Bedankt voor het schitterend verblijf.

13.09.2016                                                             Ludo & Chris

Bedankt voor de goede ontvangst! Het eten was super en de wijnen subliem. Wij komen zeker terug.

11.09.2016                                                             Jan & Nora

Vanaf dag 1 voelden we jullie "droom" waarheid worden. We werden omringd door jullie warmte. Verwend, bepamperd, in de watten gelegd maar zonder verstikkend gevoel. Jullie waren er steeds om ons op onze wenken te bedienen zonder afbreuk te doen aan onze privacy! Jeffry, subliem wat je allemaal in onze glazen en op tafel tovert en Lindsy, jij bent er steeds om ons te bedienen maar zo discreet. Geweldig gewoon! Jordy wensen we vele jaren zo goed of nog beter dan het voorbije. Proficiat maatje, jij komt er wel! Dikke kussen van een ontroerd stel!

09.09.2016                                                             Bruno & Nancy

Bedankt voor jullie gastvrijheid. Jullie hebben ons een prachtig vakantiegevoel gegeven. We hebben er enorm van genoten en komen volgend jaar zeker terug. Doe zo verder. Jullie zijn enorm lieve mensen en doen dit met hart en ziel.

06.09.2016                                                             Christophe & Jolanda

Bedankt voor de warme ontvangst, het aangenaam gezelschap, het lekkere eten, de hulpvaardigheid, enz... kortom, bedankt voor alles! Wij vonden het een zeer aangename periode hier.

04.09.2016                                                             Wiert Jan & Nicoline

Dit jaar voor de 5e keer in a-ti, deze keer onder jullie geweldige leiding. Jullie spontaniteit, flexibiliteit, heerlijk eten en mooie kamers zijn zeker een reden om terug te komen. Wij wensen jullie heel veel succes en veel plezier.

01.09.2016                                                             Erwin & Carin

Met al jullie kwaliteiten zal het "peace of cake" zijn om de beste B&B van Spanje te worden!

26.08.2016                                                             Rolf & Jacqueline

Dank jullie wel voor de heerlijke zonnige dagen in jullie B&B!
Met "sweet memories" aan onze dagen hier vertrekken wij nu richting Picos de Europa.

20.08.2016                                                             Gerd & Anne

Bedankt voor het aangename en rustige verblijf bij a-ti. We hebben genoten van de kwetterende zwaluwen, het lekkere eten, de hartelijke ontvangst en de goede service. We zullen met plezier terugkijken op de bezoekjes in de streek.
We wensen jullie veel succes in de toekomst!

19.08.2016                                                              Herman, Ingrid, Olav & Emma

Dank voor jullie gastvrijheid (die nooit opdringerig was) op deze fantastische plek.
De rust, de stilte, het kerkje van Matanza vanaf de rand van het zwembad, het heerlijke eten, de gastvrijheid (alweer ;-) ), de goede tips om de omgeving te ontdekken.
We bleven langer dan gepland en toch is het nog te vroeg, te snel om te vertrekken.
We hopen dat jullie droom uitkomt en wie weet tot ziens in dit mooie deel van Spanje!

15.08.2016                                                              Marten & Rini

Het weerzien met a-ti, nu onder jullie bezielende leiding, was voor ons hartverwarmend. Een vertrouwde omgeving met een nieuw elan. Dank jullie wel voor de gastvrijheid, de goede zorgen en het heerlijke eten.

10.08.2016                                                               Erwin, Shelly, Bram & Juliette

Dank voor alle goede zorgen. Dit was vakantie !!!
Voor het eerst willen we niet naar huis (dat zegt wat).
Ga zo door dan wordt en blijft het een toplocatie!

08.08.2016                                                                Geert & Peter

Een warm onthaal, goede matrassen, lekker eten, gezelligheid, tripbegeleiding, zwaluwengetjilp, Wi-Fi en rust.... Wat kan een vakantieganger nog meer wensen?
Volhouden en jullie worden nog beroemd!

08.08.2016                                                               Sofie, Pieter, Victor, Arthur & Arno

We hebben super hard genoten van ons verblijf in a-ti. We voelden ons hier als god in...Spanje!
1 Ding is zeker: jullie nieuwe avontuur is op jullie lijf geschreven. Het voelde aan alsof jullie dit al jaren doen. We wensen jullie nog heel veel succes!

04.08.2016                                                                     Carl, Tamara & Anne-Sophie

Wat hebben we genoten van onze start van de vakantie. Op doortocht naar Portugal was dit de ideale uitvalsbasis om te relaxen. Heerlijk ontvangst, prachtige locatie, hemelser dan hemels eten, lekkere wijnen, zalige rust... kortom de ingredienten van a-ti!
Wij komen zeker terug!

03.08.2016                                                                         Patrick, Inge & Lien

Ons verblijf bij a-ti was geweldig. Lekker eten, prachtige mensen en een mooie locatie.
Vooral de geweldige kookkunsten van Jeffry konden ons zeker bekoren., maar ook de gastvrijheid van Lindsy was prachtig om te zien. Jullie zijn gepassioneerd door jullie werk. Doe zo verder en hopelijk tot een volgende keer!
P.S.: We zullen Xanto en zijn tennisbal missen ;-)

01.08.2016                                                                       Fred & Marjo

Hartelijk dank voor jullie warme gastvrijheid, de mooie, schone en smaakvolle kamers, het super eten met goede verse producten, het verzorgde ontbijt en de tips voor de dagtochtjes.

29.07.2016                                                                      Rudy, Sofie & Lou

Hartelijk bedankt voor de warme ontvangst, het super lekker eten, de mooie kamer en de leuke tips voor onze daguitstappen.
We hebben super hard genoten en komen zeker nog eens terug. Nog heel veel succes met jullie B&B.
Het was hier echt top!

28.07.2016                                                                     Christian, Bette & Victor (9 jaar)

Lieve Jeffry en Lindsy, het was leuk in het huisje, zeker dat ik in een Minion bed kon slapen.
Het zwembad was ook heel leuk. Ik wil zeker eens terug komen.
Ook het eten was heel lekker, dank u Jeffry!
En de drankjes waren ook heel lekker, dank u Lindsy!
En de ping pong was ook heel leuk, dank u voor de ping pong!

28.07.2016                                                                        Koen & Cindy

Als er een hemel bestaat dan is het hier bij a-ti…rust, lekker eten, drinken, zeer mooie omgeving en een prachtig gezin die ons super ontvangen heeft! Super bedankt… een echte aanrader!

27.07.2016                                                                          Maarten & Caroline

We hebben genoten van ons verblijf bij jullie! Warme ontvangst, heerlijk eten en goede tips voor tripjes in de omgeving. Uitgerust gaan wij door naar onze volgende bestemming. Heel veel dank en succes met dit avontuur!

27.07.2016                                                                          Martin & Sabine

We hebben heel erg uitgekeken om hier te zijn omdat we jullie in Belgie zo gemist hebben. Jullie B&B is TOP: gezellig, mooi, lekker eten, top wijntjes…Doe zo voort en maak jullie droom waar.

23.07.2016                                                                         Kenneth & Karin

Wij hebben enorm genoten van jullie gastvrijheid. We hebben het als heel warm ervaren…jullie zijn een super gastheer en gastvrouw.
De tips die jullie ons hebben gegeven over de trips in de omgeving waren heel goed. We hebben nog lang niet alles gezien dus we hebben een goede reden om bij jullie terug te komen. De kaner was prachtig en de bedden liggen heerlijk. Jeffry, je bent een top kok! Je hebt ons iedere keer weer verrast met een heerlijk en prachtig diner, dank daarvoor!
We wensen jullie heel veel geluk met het verder voortzetten van a-ti. Dat gaat vast lukken met jullie inzet en gastvrijheid. We nemen afscheid maar niet voor altijd!

23.07.2016                                                                            Manon (13 jaar)

Het was een heel leuke week. Ik voelde mij direct thuis. Jullie zijn de beste mensen. Het eten was heerlijk. Waarschijnlijk kom ik volgend jaar terug.
Het was perfect!

23.07.2016                                                                            Caroline (12 jaar)

Het was heel gezellig deze week met jullie. Ik vond het eten heerlijk, de plaats fantastisch en jullie zijn heel leuke en lieve mensen.
Ik hoop dat ik hier terug kan komen.

23.07.2016                                                                            Danny & Line

Jullie B&B is een pareltje om te koesteren. Bij aankomst voelden we ons al onmiddellijk thuis. a-ti is echt zoals we het hebben gedroomd. Ontvangen worden als koningen. De ontbijtjes, snacks en avondmalen om van te likkebaarden. De kamers zo mooi, heerlijke bedden. De omgeving met Astorga, Leon en Las Medulas…zo prachtig. En bij thuiskomst een verfrissende duik in het zwembad.. Wat heb je nog meer nodig!

15.07.2016                                                                             Rene & Mischeline

Wij hebben hier 6 prachtige dagen doorgebracht en voelden ons hier thuis. Heerlijk om hier te verblijven!
Lindsy met haar goede tips over de omgeving en Jeffry met de heerlijke keuken maakten ons hier zeer aangenaam.
Nog veel succes toegewenst voor jullie B&B!

11.07.2016                                                                              Ebe & Rein

Het was weer een topverblijf! Net zoals de vorige keer zijn we weer super onthaald, super verwend en met een stralende zon er bovenop!
We genieten elke keer we hier zijn mee van jullie mooie droom! We kijken alvast uit naar ons volgende bezoek.

09.07.2016                                                                               Ines

Ik heb me nog nooit zo “thuis” gevoeld op vakantie. Het was genieten van de eerste tot de laatste minuut! Alles was perfect…jullie zijn hier volgens mij voor geboren. Bedankt voor een geweldige vakantie en ik zie jullie terug in september. Ik kijk er nu al naar uit!

09.07.2016                                                                               Kris & Ann

Wat hebben we er de voorbije maanden naar uitgekeken om jullie hier terug te zien. We hebben jullie dan ook ongelooflijk hard gemist. Het weerzien heeft ons ontzettend veel deugd gedaan. Vooral om te zien hoe gelukkig jullie hier zijn. Jullie stralen hier nog meer dan de zon, Thuis zeiden we allemaal “Als er 1 koppel is dat van een B&B een succes kan maken, dan zijn het Jeffry en Lindsy!”. Want de manier zoals jullie thuis vrienden ontvingen zetten jullie hier gewoon verder. Je voelt gewoon aan alles wat jullie hier doen, dat dit recht uit jullie hart komt. Jeffry en Lindsy, blijf gewoon wie jullie zijn, blijf alles doen met dezelfde passie en jullie worden hier heel gelukkig samen.

09.07.2016                                                                               Peter & Miche

Wat hebben wij genoten van jullie super ontvangst hier te a-ti. Dit lijkt jullie op het lijf geschreven. Ongelooflijk hoe jullie reeds ingeburgerd zijn op zo een korte tijd. Het uitgebreide ontbijt, lekkere aperitiefjes met tapa’s, heerlijke menu’s…allemaal was het top! Sowieso zullen we jullie warme vriendschap weer voor een tijdje moeten missen maar we wensen jullie uiteraard verder nog veel succes met het a-ti verhaal.

17.06.2016                                                                                Rob & Rita

Wat een heerlijk verblijf! Wij hebben ons drie dagen laten verwennen door het heerlijke avondeten en de lekkere ontbijtjes, met iedere keer een ander vers sapje. Bedankt voor de gezellige conversaties in de avond, met een lekker wijntje of iets anders met alcohol :-).
Groetjes en veel succes met jullie a-ti!

15.06.2016                                                                               Lennart & Anneloes

Zeer genoten van ons verblijf. Midden in zo veel historie alsook natuur een zeer gastvrij verblijf gehad, waarbij wij heel erg hebben genoten van velerlei lekkernij. Het is zeer aan te bevelen om tripjes te maken naar Astorga, Leon en Salamanca alsmede kennis te maken met de lokale wijnen en andere streekproducten. Wij wensen de gastheer en -dame alsook de gasten veel plezier in dit avontuur! Hartelijke groet.

13.06.2016                                                                                Ben & Maxime

Dankjewel voor het super verblijf in jullie B&B, jullie hebben ons echt in de watten gelegd! De tapasavond was zeker en vast een voltreffer en ook de hoge verwachtingen wat betreft het avondeten werden absoluut ingewisseld! Lekkere wijn en superlekker eten, heerlijk in het avondzonnetje. Vanaf het eerste moment voelden we ons als vanzelf thuis door jullie spontane gastvrijheid. Doe zo verder en nog veel succes in de toekomst. Bedankt en wie weet tot ziens!

12.06.2016                                                                               Henri & Monique

Genoten van ons verblijf in jullie geweldig leuke B&B! Heerlijk gegeten en de gezamenlijke tapas avond op vrijdag was heel gezellig. Leuk om zo de verschillende tentjes in Astorga bezocht te hebben. Veel dank voor jullie gastvrijheid, de tips om de omgeving te verkennen en natuurlijk de paella!!! Veel succes en wie weet tot ziens. Hartelijke groet.

10.06.2016                                                                               Jaak & Rosa

B&B a-ti is perfect! Bij aankomst is vooral de vriendelijkheid van jullie beide opmerkzaam. Ook het eten is perfect en gevarieerd. Kamers zijn perfect en de tuin met zwembad was met het warme weer heel aangenaam. Deze B&B is een aanrader waard. Komen zeker nog terug!
Nog veel succes.

09.06.2016                                                                             Leon & Kirsten

We hebben een erg fijn verblijf bij jullie gehad en wensen jullie een mooie zomer met veel succes!

08.06.2016                                                                             Jean Paul & Marleen

Zwaluwen op de binnenkoer, zwaluwen aan het zwembad, ooievaars in de natuur… een gevoel dat men in België niet meer terug vindt. Spontane mensen… wat een ontvangst! Lekker dineren en ontbijten. Ons verblijf veel te kort… maar we komen zeker terug!

07.06.2016                                                                             André & Roberta

We hebben van ons verblijf enorm genoten. Gastvrijheid en accommodatie zijn meer dan in orde. Lekkere wijnen en lekker eten.
Bedankt!

31.05.2016                                                                              Tony & Katrien

Jullie zijn spontane, lieve mensen. We hebben echt genoten van jullie B&B, de locatie, het heerlijke eten… Doe vooral zo verder!
Wie weet verkennen we later nog eens deze streek… dan mag je ons zeker terug verwachten.

25.05.2016                                                                              Arnaud & Ilse

Bedankt voor de super ontvangst en ons heerlijk verblijf. We gaan jullie missen en ook de uitzichten, ooievaars, tapa’s, pony’s, de prachtige omgeving… We zijn hier helemaal tot rust gekomen!
Jullie zijn nu al een succesverhaal.

25.05.2016                                                                             Koen & Ann

We hebben enorm genoten van ons verblijf hier. De heerlijke rust, ontstressen binnen de minuut dankzij de prachtige omgeving en jullie aanwezigheid. Lindsy steeds paraat met tips over de omgeving ; Jeffry met hapjes en eten om van te smullen. En natuurlijk jullie lach en hartelijkheid! Dankjewel voor dit geschenk en tot heel gauw.

23.05.2016                                                                             Bruno & Annick

Een mooie omgeving met veel bezienswaardigheden!
We hebben genoten van ons verblijf hier. Alles was perfect, de kamer, het eten en vooral de aangename ontvangst. Echt een aanrader.
Wij komen in ieder geval terug!
Lindsy & Jeffry, wij wensen jullie heel veel succes.

02.05.2016                                                                            Enno & Janneke

Een prachtig verzorgde locatie. We hebben volop genoten . Jullie grote gastvrijheid is erg fijn. Het diner was heerlijk. Een plek om terug te komen.

17.04.2016                                                                             Frans & Jeanet

Jeffry en Lindsy, heel hartelijk dank voor jullie warme en hartelijke ontvangst. Op doorreis naar Estoi (Portugal) helaas maar een kort verblijf maar prima gegeten, heerlijk geslapen en daarna nog een warme douche en uitgebreid ontbijt. Ga zo door en heel veel succes!

08.04.2016                                                                            Ebe & Rein

Adembenemende omgeving!
Tof en sympathieke ontvangst!
Ier keren we zeker terug!
Super bedankt voor de goede zorgen en nog heel veel succes!

   06.04.2016                                        Dirk, Ann, Cara, Bauke & Zita

Een ooievaar, een herder, een kantine… zo kom je dit dorpje binnen… En dan even verder zie je een diamant oprijzen in niemandsland. In al de eenvoud van dit gehuchtje, laat je in a-ti af en toe een zuchtje… zo eentje van “amai, wat is me dat hier… veel aangenamer en pakkender dan op papier”! Zelfs met een wolkje, een natje of een schicht, toveren Jeffry en Lindsy een lach op je gezicht. We vonden het dan ook heel fijn om bij jullie te verblijven!

      06.04.2016                                         Jan & Didi

Wij vonden het heel fijn om hier te zijn: zeer lekker eten, goed bed, grote handdoeken  en mooie omgeving. En natuurlijk een zeer lieve gastvrouw en -heer. Wij wensen jullie veel succes!

      01.04.2016                                       Pat Maes

Ik heb echt genoten van deze 4-daagse !!
De B&B (of beter casa rural) is top, de keuken is heerlijk maar het is vooral de toffe, warme en spontane ontvangst die voor mij zal bij blijven.
Ik ben er zeker van dat dit het begin is van een een succesvol avontuur!