UA-115780321-1
B&B Casa Rural a-ti
The perfect bed & breakfast to discover this authentic and historic part of Castilla y León in Northern Spain!

Aanbiedingen a-ti 2020

1/ VROEGBOEKKORTING

Boek voor 1 februari 2020 een verblijf van 6 nachten
en verblijf 1 extra nacht gratis.

6 nachten betalen = 7 nachten verblijven

 

2/ BELEEF WEST en OOST SPANJE
IN 1 VAKANTIE
COMBINATIEAANBIEDING
Vier overnachtingen bij ons in a-ti (provincie Leon)
Vier overnachtingen 
Atidos bij Arie en Willy (provincie Valencia)
Voor slechts € 750 (ipv € 880) voor 2 personen, inclusief ontbijt.

Een verblijf in Atidos in combinatie met a-ti is een echte belevenis. Je komt in een heel ander Spanje terecht. Atidos is gevestigd in een schitterende villa net buiten Ontinyent in de provincie Valencia. Je vindt er de rust in de schitterende tuin met zwembad. En vrijwel alle bezienswaardigheden liggen binnen een uur rijden. Of je nu een dagje naar de kust wilt, de bergen in of één van de vele wijnhuizen wilt bezoeken. Je vindt er een keur aan leuke plaatsen die een bezoek meer dan waard zijn, zoals Valencia, Gandia, Denia, Xativa en Alicante. Bepaal zelf de volgorde van je verblijf. En vind je de afstand (700 km) te ver voor één dag, dan las je gewoon één of twee tussenstops in (bv. Madrid, Toledo,...). Wij adviseren je graag!

a-ti.org_atidos


3/ WIJNARRANGEMENTEN
Het noordwesten van Spanje heeft op gastronomisch vlak heel wat te bieden. Zeker in de comunidad León, waar naast een echte tapascultuur ook enkele van de beste wijnen worden gemaakt. Niet te verwonderen dus dat er zo veel interessante bodega’s te vinden zijn.
En daar spelen wij met a-ti graag op in.

Op originele wijze ontdekken we de mooiste wijnstreken in een straal van 200 km vanuit onze B&B. Op elektrische fietsen door de wijngaarden, genieten van de wijnranken vanop de rivier ondertussen nippend van heerlijke wijntjes en dineren in het beste vleesrestaurant ter wereld.

ONTDEK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA VAN ONZE
WIJNWEKEN EN ONZE GASTRONOMISCHE WEKEN

 

 

 

Bovenstaande acties zijn enkel geldig voor nieuwe reserveringen en reserveringen rechtstreeks via onze website. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Niet cumuleerbaar en alleen geldig op de verblijfskosten tenzij anders vermeld.